Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș pregătește o super-ședință cu subiectul debirocratizării

dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloş a anunţat că va avea loc o şedinţă de Guvern - cel mai probabil pe 16 septembrie - în care se va discuta doar despre modul în care ministerele şi instituţiile publice au aplicat măsurile de debirocratizare menţionate în ordonanţa emisă de Executiv în acest sens.

Prim-ministrul a precizat, joi, că vrea ca aceste aspecte să fie însuşite şi de viitoarele guverne.

Citește și: Război la distanţă pentru Victor Ponta: Liviu Dragnea, atacat frontal

"Ce e important pentru mine (...) e să ajungem la un punct de 'no return'. Să ajungem până la un punct cu măsurile pe care le luăm, în aşa fel încât, indiferent cine vine după noi la guvernare, să aibă aceste elemente de debirocratizare şi simplificare ca obiectiv", a detaliat şeful Executivului. "Presiunea dumneavoastră, a cetăţenilor, e cel mai convingător element pentru lucrurile acestea", a spus el, într-un dialog cu românii, alături de vicepreşedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen.

Prim-ministrul a arătat că vrea să vadă ce s-a făcut până acum în cele câteva luni de când a fost adoptată ordonanţa şi ce mai poate face actualul Guvern până la sfârşitul anului.

"Am convocat o şedinţă de Guvern, cred că pe 16 septembrie, în care vreau să discutăm doar despre modul în care ministerele şi instituţiile publice au aplicat măsurile pe care le-am aplicat noi în acea ordonanţă şi memorandum cu debirocratizarea şi simplificarea, ca să vedem ce s-a făcut până acum în cele câteva luni de când am adoptat ordonanţa şi ce mai putem face până la sfârşitul anului", a explicat premierul. "Vă asigur că nu ne ascundem după un text aprobat, votat şi publicat în Monitorul Oficial", a conchis Dacian Cioloş, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.