Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș salută demisia lui Nicolae Moga: 'E primul gest de decență și normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Dacian Cioloș salută demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului de Interne, punctând într-o postare pe Facebook că „este primul gest de decență și normalitate” în Guvernul condus de Viorica Dăncilă.

„Demisia lui Nicolae Moga din fruntea Ministerului Afacerilor Interne e primul gest de decență și normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă.

Adriana Săftoiu detonează NUCLEARA - Misterul convorbirilor Alexandrei pe telefonul unui polițist: 'Este un dialog ideal ceea ce nu am auzit eu ieri în comisie'

Aștept acum din partea PSD, dar și din partea președintelui Klaus Iohannis, ca în fruntea acestui minister să fie numit un profesionist, un om cu capacitate intelectuală și experiență profesională care să înțeleagă ce e de făcut și să acționeze în consecință. Această instituție a fost condusă prea mult timp de oameni care s-au remarcat doar prin relațiile de colaborare și supunere, cu capul plecat, în fața baronilor și a grupurilor de interese.”, scrie Cioloș pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.