Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş nu mai scapă de probleme: Un secretar de stat şi-a dat demisia

gov.ro
dacian ciolos

Adrian Bădilă a solicitat, marţi, eliberarea din funcţia de secretar de stat al Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, acesta declarând pentru Agerpres că părăseşte MCPDC ''din motive personale''. "Am înregistrat astăzi solicitarea de eliberare din funcţie (...) din motive personale (...) Le urez succes în continuare colegilor mei. Probabil până apare în Monitorul Oficial o să mai dureze câteva zile", a spus Adrian Bădilă.

 

MCPDC i-a mulţumit lui Adrian Bădilă pentru activitatea sa, marţi seară, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a ministerului.

 

"După o activitate intensă şi realizări concrete, în primele şase luni de mandat, trecem în cea de-a doua etapă cu noi priorităţi şi obiective clare pe care le vom comunica public în curând. Îi mulţumim la acest final de etapă colegului nostru Adrian Bădilă, secretar de stat MCPDC, pentru aportul adus echipei MCPDC", se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a MCPDC.

 

Adrian Bădilă a fost numit secretar de stat la MCPDC printr-o decizie a premierului Dacian Cioloş, care a fost publicată pe 28 ianuarie, în Monitorul Oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.