Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş NU merge la Palatul Cotroceni: Șeful USR-PLUS s-a dus la alt Palat - 'Noi nu mimăm democraţia. Apărăm reformele şi ţara de hoţie cu orice preț'

iohannis ciolos

Co-preşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a lipsit, luni seara, de la anunțul făcut de miniștrii formațiunii sale, în frunte cu Dan Barna, că demisionează din guvernul condus de Florin Cîțu. Cioloș a fost convocat de Emmanuel Macron, la Palatul Elysee, acolo unde grupul Renew Europe, condus de el, are o vizită de lucru.

De altfel, Cioloș, conform anumitor informații, nu îl va însoți pe Dan Barna, marți, la Palatul Cotroceni, unde Klaus Iohannis ar fi vrut să discute cu cei doi lideri pe tema crizei guvernamentale de la București.

Citește și: Rareș Bogdan, după demisiile miniștrilor USR-PLUS: 'În România începe școala'

Cioloș a comentat anunţul retragerii miniştrilor alianţei din Guvern, punctând că este corect și afirmând că USR PLUS nu mimează democraţia şi apără reformele şi ţara de hoţie cu orice preţ.

”Anunţul miniştrilor USR PLUS că demisionează este cel corect în situaţia în care PNL şi PSD blochează moţiunea de cenzură iniţiată de USR PLUS. Noi nu mimăm democraţia. Apărăm reformele şi ţara de hoţie cu orice preţ. Şi nu ne cumpără nimeni cu funcţii şi privilegii!”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Citește și: VIDEO | Dan Barna anunță că merge la Cotroceni, după ce a fost ignorat de Iohannis: 'Mesajul este unul clar'

Miniştrii USR PLUS demisionează din Guvernul condus de Florin Cîţu, a anunţat luni co-preşedintele USR - PLUS, vicepremierul Dan Barna, după şedinţa conducerii alianţei. Alianţa USR PLUS deţine în Guvern portofoliile Justţiei, Sănătăţii, Cercetării, Proiectelor Europene, Transporturilor şi Economiei. Postul de ministru al Justiţiei a rămas deja vacant după revocarea lui Stelian Ion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.