Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş s-a dus la Prinţul Charles: Ce i-a cerut chiar în reședința din Anglia

dacian ciolos printul charles

Fostul premier Dacian Cioloş spune că a discutat cu Prinţul Charles despre colaborarea cu Platforma România 100 în privinţa susţinerii fermierilor români şi a păstrării patrimoniului României.

"Cu Prinţul Charles de Wales, la reşedinţa sa de la Highgrove, Anglia, vorbind despre cum putem susţine împreună fermierii români şi păstrarea patrimoniului României. Am discutat cu Prinţul Charles şi Aura Woodward, directoarea Fundaţiei Prinţul de Wales România, despre colaborarea concretă cu Platforma România 100 în susţinerea pentru comercializare a produselor naturale româneşti şi un posibil program de punere în valoare a cetăţilor medievale din Transilvania care să ajute la crearea de locuri de muncă pentru localnici", afirmă Cioloş într-un mesaj publicat, luni, pe Facebook.

Citește și: Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, face topless / FOTO HOT

Fostul premier a ataşat la mesajul său şi o fotografie în care apare alături de Prinţul Charles.

Totodată, într-un răspuns la un comentariu, Cioloş precizează că planurile sale nu vizează doar Transilvania.

Citește și: NU trebuie să lași bacșiș la Taxi/ LEGE

"Evident că nu, dar acolo sunt câteva exemple bune deja. Însuşi Prinţul de Wales îmi spunea că intenţionează să se implice în câteva proiecte care vizează şi alte regiuni precum Oltenia sau Bucovina...", a mai scris Cioloş.

Pe 10 mai, Dacian Cioloş şi o parte din echipa guvernului său au invitat cetăţenii să se înscrie în Platforma România 100, "o mişcare cetăţenească, deschisă, activă, care are ca obiective transformarea mediului civic şi politic românesc şi atingerea adevăratului potenţial de dezvoltare a României".

Citește și: VESTE TERIBILĂ pentru Florin Piersic Jr.: DOLIU URIAȘ în teatrul românesc

"Schimbarea este posibilă şi trebuie să înceapă cu felul în care este guvernată România - transparent, deschis, cu onestitate, în dialog cu oamenii. Anul trecut am început să facem acest lucru împreună cu o echipă de oameni extraordinari, dedicaţi, încrezători că România poate şi merită mai mult. Suntem convinşi că suntem mulţi, foarte mulţi care credem acelaşi lucru. Ca popor, putem mai mult decât am arătat până acum. Schimbarea României poate să vină doar de la o implicare cetăţenească activă şi masivă. Vă invităm să veniţi alături de noi, să vă alăturaţi echipei Platformei România 100. Vă invităm să schimbăm România. Împreună!", a declarat atunci Dacian Cioloş, într-un comunicat de presă semnat împreună cu Vlad Voiculescu, Dragoş Pâslaru, Dragoş Tudorache şi Alin Mituţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.