Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daiana Iastremska a pierdut finala de la Lyon: Am jucat pentru mine şi pentru ţara mea

twitter.com
Daiana Iastremska

Jucătoarea chineză de tenis Shuai Zhang (64 WTA) a câştigat turneul de la Lyon, dotat cu premii în valoare de 193.127 euro, întrecând-o în finală pe ucraineanca Daiana Iastremska (128 WTA), care o eliminase în semifinale pe românca Sorana Cîrstea, conform Agerpres.

"Am jucat pentru mine şi pentru ţara mea. Am simţit multă emoţie şi eram foarte obosită după ce am câştigat meciuri dificile. Aş fi vrut să am mai multă prospeţime pentru finală. Nu am jucat la nivelul meu, dar am dat tot ce am putut", a spus Iamstremska.

Jucătoarea ucraineană, în vârstă de 21 de ani, beneficiase de o invitaţie pe 22 februarie, cu două zile înainte de debutul invaziei din Ucraina de către armata rusă.

"A fost o săptămână dificilă, foarte emoţionantă. O zi dificilă, de asemenea, un meci greu. M-am bătut pentru Ucraina şi le mulţumesc tuturor pentru starea lor de spirit din ţară, unde luptă", a mai spus jucătoarea, care şi-a încheiat declaraţia cu "Slava Ukraini" (Glorie Ucrainei).

Iastremska a anunţat, totodată, într-o conferinţă de presă, că va face o donaţie, un pic peste 14.500 euro, unei fundaţii umanitare din ţară.

Daiana Iastremska şi sora sa mai mică Ivana, în vârstă de 15 ani, au povestit recent fuga lor din Ucraina în România şi bucuria de a putea participa la turneul WTA de la Lyon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.