Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Alexa a semnat suspendarea contractului cu Astra Giurgiu

gsp.ro
Dan Alexa

Clubul Astra Giurgiu a anunțat, joi, că antrenorul Dan Alexa a semnat suspendarea contractului, pentru o perioadă de timp, "în care se vor continua discuțiile pentru rezilierea înțelegerii", potrivit Mediafax.

Joi, Astra a plecat în cantonanament la Curtea de Argeș alături de Bogdan Andone, cel care va prelua postul de antrenor după ce situația lui Dan Alexa va fi lămurită.

"Antrenorul Dan Alexa a acceptat suspendarea angajamentului său cu clubul nostru, pentru o perioadă de timp, în care se vor continua discuțiile cu acesta pentru rezilierea înțelegerii.

Astăzi, lotul Astrei a plecat într-un cantonament centralizat la Curtea de Argeș, unde echipa va sta până duminică, alături de noul antrenor al echipei noastre, Bogdan Andone, care urmează să semneze un angajament cu obiectiv imediat calificarea în play-off.

Daniel Morar și Mona Pivniceru, în dezacord cu decizia CCR privind războiul Parlament și ÎCCJ

Andone - care a mai lucrat la Astra în sezonul în care echipa noastră a câștigat titlul va fi ajutat de Octavian Chihaia, Vasile Maftei, italianul Massimo Stalteri și Ionuț Boșneag", a transmis Astra Giurgiu.

Bogdan Andone a fost secundul lui Mihai Teja la FCSB în sezonul trecut, iar în startul acestei stagiuni a ocupat funcţia de principal la echipa patronată de Gigi Becali. Nemulţumit de implicarea lui Becali la echipă, Andone şi-a dat demisia după eşecul cu Alaşkert din preliminariile Europa League, iar de atunci a fost liber de contract.

După 12 etape scurse din Liga 1, cu Dan Alexa la conducere, Astra Giurgiu ocupă locul şapte, cu 16 puncte acumulate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.