Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Alexa, furios după ce a ajuns în liga a doua cu Dunărea Călăraşi: 'E incredibil să retrogradezi în urma unui gol luat în minutul 90+6'

gsp.ro
Dan Alexa

Dunărea Călăraşi a retrogradat dramatic, duminică, după ce a pierdut la Sibiu, contra lui FC Hermannstadt, scor 1-2. Golul care a trimis-o pe echipa lui Dan Alexa în Liga 2 a venit în minutul 90+6, potrivit MEDIAFAX.

La finalul meciului, Dan Alexa s-a arătat dezamăgit de modul în care formaţia sa a retrogradat. Antrenorul Dunării a declarat şi că nu şi-ar fi dorit ca partida să se joace azi, având în vedere starea terenului, care a făcut ca partida să fie amânată cu 30 de minute faţă de ora stabilită iniţial.

Citește și: IT-iștii îi răspund lui Orban! ‘Mesajele politicienilor pot crea instabilitate într-un domeniu deja ‘afectat puternic de modificările fiscale’ ‘

"E dureros, pe lângă acel gol am avut ocazia să facem 2-0. La 0-0 am ratat de trei ori în situaţii de 1 la 1 cu portarul. Felicit Hermannstadt-ul, mă bucur pentru ei, le doresc succes la baraj. A fost un meci pe care, din punctul meu de vedere, l-am controlat. Am avut ocazii foarte multe. Eu nu mi-aş fi dorit să se joace, dar nu de asta am pierdut. Am avut meciul în mână, e al cincilea meci pe care îl pierdem după minutul 90", a spus Dan Alexa, la DigiSport.

Viitorul lui Alexa, incert

Alexa o antrenează din 2017 pe Dunărea. Alături de călărăşeni a obţinut promovarea în Liga 1 Betano, însă a rezistat aici doar un sezon. Acum, fostul antrenor de la Poli Timişoara, Rapid, ASA Tg. Mureş şi Chiajna a evitat să ofere detalii concrete legate de formaţia pe care o va antrena din sezonul următor. În iarnă, Alexa a fost pe lista echipei FCSB, însă Gigi Becali l-a preferat atunci pe Mihai Teja, cel care a fost demis la finalul acestui sezon.

Citește și: Ludovic Orban primește critici! ‘Imensă prostie cu efect economic net negativ’

"Nu ştiu ce se va întâmpla cu echipa, cei care decid vor lua deciziile. Nu ştiu dacă voi rămâne, acum sunt foarte supărat. E incredibil să retrogradezi în urma unui gol luat în minutul 90+6", a mai spus Dan Alexa.

Clasamentul play-out-ului Ligii I Betano:

7. Gaz Metan Mediaş - 45p

8. FC Botoşani - 44p

9. Dinamo - 43p

10. FC Voluntari - 31p

11. Poli Iaşi - 31p

12. FC Hermannstadt - 27p

13. Dunărea Călăraşi - 25p

14. Concordia Chiajna - 19p

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.