Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Alexa S-A RĂZGÂNDIT: nu mai demisionează de la Astra - Cine l-a făcut să dea înapoi

gsp.ro
Dan Alexa

Dan Alexa (39 de ani) a anunțat după meciul cu Poli Iași, de duminică, scor 0-1, că va demisiona de la Astra Giurgiu. Potrivit ProSport, antrenorul s-a răzgândit și va continua pe banca formației patronate de Ioan Niculae.

După o discuţie de două ore purtată între tehnician şi jucători s-a ajuns la concluzia că părţile vor continua pe acelaşi drum, fotbaliştii explicând că ei sunt cei vinovaţi pentru rezultatele din acest sezon, un punct din două etape (cu FC Botoşani, 2-2, şi Poli Iaşi, 0-1), conform Mediafax.

Citește și: Cristi Danileț, avertisment TĂIOS pentru viitorul președinte al României: ' El nu va avea supuși și nu va lua decizii despotice'

De asemenea, i-au promis lui Alexa că dacă va rămâne alături de ei, vor redresa situaţia în clasament şi vor obţine victorii, prima chiar în etapa următoare, cu FC Voluntari, mai scrie sursa citată.

Impresionat de atitudinea jucătorilor, care în frunte cu Denis Alibec au făcut "zid" în jurul său şi în faţa patronului, tehnicianul a decis să continue. Patronul Ioan Niculae, aflat pe litoralul românesc, acolo unde serbează împlinirea a 65 de ani, a ascultat vocea vestiarului şi Dan Alexa are susţinere totală.

După eşecul cu Poli Iaşi, de duminică, Alexa a anunţat. "Echipa e mai slabă decât anul trecut. Am vorbit cu domnul Niculae, nu vreau să îl păcălesc. Mă gândesc să renunţ. Echipa e mai slabă, trebuie întărită, în aceste condiţii eu nu pot prinde play-off-ul. E o decizie pe care am luat-o şi cu asta basta. Vreau acum o perioadă de linişte", a spus Dan Alexa, iar la conferinţa de presă anunțase clar: "Mi-am dat demisia".

După două runde disputate din noul sezon de Liga I, Astra e pe locul 9, cu un singur punct. Vineri, de la ora 21:00, giurgiuvenii o vor întâlni pe FC Voluntari, în deplasare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.