Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic, ieșire neașteptată - Cere demisia lui Darius Vâlcov: 'Dacă nu se va întâmpla acest lucru, Viorica Dăncilă va fi complicele lui'

Inquam Photos / Octav Ganea
Darius Valcov

Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a publicat pe Facebook fişa medicală personală a unui protestatar din Piaţa Victoriei, numindu-l „sandilău”, după care s-a plâns că postarea i-a fost ştearsă. Sandu Matei, protestatarul în cauză, a anunţat că îl va da în judecată pe Vâlcov. Jurnalistul Dan Andronic reacționează luni, cerând într-o postare pe Facebook demisia lui Darius Vâlcov.

Situaţie fără precedent în justiţie: Inspecţia Judiciară, în blocaj total

„Gestul lui Darius Vâlcov de a publica fișa medicală a unui om bolnav este de o mizerie fără margini. În mod normal, azi trebuie demis din funcția de consilier al primului-ministru. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, Viorica Dăncilă va fi complicele lui, în mizerie.
Nu mă interesează că este vorba despre un lider #rezist, pentru că cu totul alta este problema aici. Este vorba despre responsabilitate, despre demnitate umană, despre compromiterea tuturor celor care au crezut că opunându-se anarhiei, nu încurajează infractorii.
Nu mă interesează că alți pitecantropi au procedat la fel pe partea cealaltă, pentru că de activiști/ziariști acoperiți și imorali e plină lumea. 
Concluzia: Darius Vâlcov a demonstrat că este un om mic și prost, capabil să distrugă TOTUL ca să demonstreze NIMIC!”, scrie Andronic pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.