Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic, la ÎCCJ. Tăriceanu a LIPSIT

OBSERVATOR
Dan Andronic

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost așteptat la Curtea Supremă, marți dimineață, fiind acuzat de mărturie mincinoasă în legătură cu fapte de corupţie, însă nu s-a prezentat la proces. În schimb, la instanţă a venit Dan Andronic, martor în dosar.

„(...) pe care le-am făcut publice și în cadrul anchetei. Cam despre asta este vorba. Nimic în plus, nimic în minus.N-am altceva de spus decât ce am spus. În cadrul urmăririi penale nu am cum să vă dau detalii. Atât timp cât nu dau declarații în fața judecătorilor, nu e în regulă”, a spus Andronic, la ieșire de la ÎCCJ.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost așteptat la Curtea Supremă, marți dimineață, fiind acuzat de mărturie mincinoasă în legătură cu fapte de corupţie, însă nu s-a prezentat la proces. La instanță a venit avocatul său care este de acord cu audierea celor 18 martori, dar se opune audierii publice a interceptărilor din dosar. El spune că Tăriceanu nu a negat nicio secundă existenţa şi autenticitatea acestora astfel că din punctul de vedere al clientului sau ascultarea lor publică este nerelevantă.

Președintele completului a rămas în pronunţare pe aceste aspecte şi a stabilit că procesul să fie reluat în 3 octombrie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.