Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna și autograful pentru Emerich Ienei: când adevărul e mai rău decât o gafă

Dan Barna pretinde că e un fake news faptul că nu l-a recunoscut pe antrenorul Emerich Ienei, la Oradea, în deja celebra conversație în care s-a oferit să-i dea un autograf.

Candidatului prezidențial al USR nu pare să-i fi trecut, însă, prin minte că varianta lui îl prezintă într-o lumină mai proastă decât varianta presei. Dacă ar fi să-l credem pe Dan Barna, atunci, în loc de un gafeur, avem de-a face, pur și simplu, cu un megaloman.

Citește și: Victor Ponta reacționează după decizia privind votul pentru Guvernul Orban: E blat între PSD și PNL

De altfel, legat de minte, celebrul antrenor, fiind rugat să comenteze cum a perceput faptul ca Dan Barna vrea să îi dea un autograf a răspuns absolut elegant, dar sugestiv: „E o chestiune legată de inteligentă”.

Lucrurile sunt destul de clare în orice scenariu și vorbesc limpede despre caracterul personajului: dacă, într-adevăr, Dan Barna l-a recunoscut pe fostul antrenor al Stelei din 1986 – și cu toate acestea s-a oferit să-i dea un autograf și i l-a și dat! – atunci înseamnă că se consideră peste unul dintre cei mai mari oameni de sport ai României. Dacă nu l-a recunoscut, e o lipsă de cultură populară pe care un șef de stat nu își poate permite să o aibă.

Citește și: Neașteptat! Decizia luată de Rareș Bogdan

Nu e clar care sunt realizările lui Dan Barna (în politică sau în alt domeniu) care l-ar plasa într-o ligă superioară celei în care se află Emerich Ienei. Poate fi, însă, vorba despre proiectele europene – cu suspiciuni de fraudă – pe care le-a derulat candidatul USR, el făcând deja o aluzie că ar fi un fel de Hagi al absorbției fondurilor UE. Sau poate că e vorba despre calitățile lui de Superman politic, la care s-a referit indirect atunci când a spus că într-o Românie cu el președinte nu s-ar fi petrecut cazul Caracal.

Oricare ar fi motivul, e limpede că Dan Barna are o părere extrem de bună despre sine și capacitățile sale, iar asta seamănă, foarte bine, cu megalomania.

Citește și: Viorica Dăncilă face o nouă promisiune- Un important simbol al țării va fi refăcut .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.