Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna nu dă doi bani pe declarațiile fostului președinte al Senatului: 'Până nu văd votul ALDE la moțiune nu cred că Tăriceanu e în opoziție'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dan Barna

Președintele USR Dan Barna a scris, marți, că până nu vede votul celor de la ALDE la moțiune, nu crede că fostul șef al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu se află în opoziție, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ies la suprafață noi informații-cheie în cazul Caracal! Țiganii care ar fi discutat, la telefon, cu Luiza

”Eu până nu văd votul ALDE la moțiune nu cred că Tăriceanu e în opoziție. Și ce înseamnă asta că ALDE e în opoziție și Teodor Meleșcanu, încă membru ALDE, conduce Senatul? Vom afla curând dacă ALDE și Pro România chiar s-au supărat pe PSD sau își creează argumente pentru o nouă negociere de pe poziții de forță cu PSD”, a scris, marți, pe Facebook, liderul USR Dan Barna.

Citește și: Lovitură pentru polițiști! Ordinul ministrului de Interne a fost publicat în Monitorul Oficial

Barna a mai adăugat că lui Tăriceanu îi este frică de alegătorii care i-au poziționat partidul la ”subsolul” clasamentului la alegerile parlamentare.

”Călin Popescu Tăriceanu răspunde de pe holuri că nu vrea alegeri anticipate și își amintește că avem un guvern în funcție. Da, acel guvern Dăncilă din care a ieșit trântind ușa și pe care pretinde că vrea să-l dea jos la moțiune. Lui Tăriceanu îi este foarte frică de alegătorii care i-au trimis partidul în subsolul clasamentului la europarlamentare din cauza complicității în rele cu PSD, mutilarea independenței justiției și slăbirea economiei românești”, a afirmat Barna.

Citește și: Denise Rifai mitraliază USR-PLUS: ‘Nu e cazul să facem circ politic continuu și gratuit’ .

Președintele USR a mai transmis că alianța USR PLUS a trimis Pactul pentru alegeruile anticipate.

”Noi, Alianța USR PLUS, vrem anticipate, am trimis Pactul pentru anticipate tuturor factorilor politici implicați și așteptăm răspunsuri responsabile, nu ca acesta primit de la deja fostul președinte al Senatului care trebuie să decidă unde vrea să fie, la putere sau în opoziție”, a conchis liderul USR.

Alianța USR PLUS propune un pact politic pentru declanșarea alegerilor anticipate odată cu cele locale, deoarece este o soluție care ar putea scoate România din criza produsă de actualul Guvern, care nu mai are susținere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.