Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Bittman, ironic după anunțul prefectului Capitalei: 'Să rămână un singur coş de magazin, care să se dea din mână în mână până ajunge în fund la taxatoare'

captura Antena 3
Dan Bittman

O eventuală carantină naţională, aşa cum a cerut secretarul de stat Andreea Moldovan, este "o măsură absurdă" şi care nu foloseşte la nimic, comentează Dan Bittman. Cât despre posibilitatea reducerii coşurilor din supermarketuri, el spune, ironic, că ar trebui să mai rămână unul singur.

Întrebat, la Antena 3, de ce crede că se vorbeşte despre o astfel de restricţie, artistul a răspuns: "Pentru că atât se ştie. Politicienii noştri se întrec în măsuri una mai absurdă ca cealaltă şi e un concurs acum - cine inventează măsura cea mai absurdă, ăla câştigă. Nu am nicio problemă cu doamna Moldovan, îşi face meseria, ia un salariu şi trebuie să spună ce i se spune că trebuie să spună. Dar să nu uite că ne-am mai carantinat o dată anul trecut, că ne-a fost bine toată vara. Bineînţeles că vine Paştele şi trebuie să stăm în casă, era previzibil că o să urmeze o carantină generală şi o aud vorbind cu lejeritate de evitarea aglomerărilor. Cum să evităm aglomerări, dacă vrem să mai mergem la serviciu? Despre metrou, îl auzeam pe domnul Arafat spunând aseară o chestie pe care eu o spuneam de anul trecut, şi era ideea unor oameni deştepţi nu a mea, aceea de a intra la serviciu pe ore, tocmai pentru a descongestiona un pic metroul. (...) Eu respect măsurile de protecţie, dar aceasta nu este o măsură de protecţie. Aceasta este aşa, o cursă contra cronometru, care vine cu măsura cea mai tâmpită pe aceea să o luăm”, a spus artistul.

Cât despre prefectul Capitalei, care ieri se gândea să reducă numărul coşurilor din magazine, Bittman a spus, ironic, că cel mai bine ar fi să rămână unul singur: "Ideea e mai stupidă ca a doamnei Moldovan. Aşa ar trebuie să facem, să radem toate coşurile şi să rămână un singur coş de magazin, care să se dea din mână în mână până ajunge în fund la taxatoare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.