Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2- sprijinirea mediului privat este singura noastră șansă la dezvoltare

Primaria Sectorului 2
Dan Cristian Popescu

Membrii Consiliul Local Sector 2 au votat proiectul de hotărâre inițiat de viceprimaul Dan Cristian Popescu prin care agenții economici vor obține mai rapid autorizația privind desfășurarea activităților prevăzute de grupele CAEN- 561- restaurante, 563- baruri și alte activități de servire a băuturilor și 932- alte activități recreative și distractive.

„Suntem recunoscuți la nivel național pentru că avem cea mai transparentă și facilă relație cu antreprenorii, în special cu cei afiliați HORA (Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România). De când ocup funcția de viceprimar al sectorului 2, am simplificat permanent procedurile de autorizare a  firmelor care desfășoară activități prevăzute de grupele CAEN- 561- restaurante, 563- baruri și alte activități de servire a băuturilor și 932- alte activități recreative și distractive. Întreaga documentație pentru obținerea autorizației se va putea depune și on-line”, declară viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Citește și: Anton Anton intenționează să devină prosumer: 'Ne-am sfătuit şi cred că avem toate condiţiile să participăm din punct de vedere al structurii casei'

„Provin din mediul privat și știu ce probleme întâmpină antreprenorii în relația cu statul. Am considerat că datoria noastră este să venim în întâmpinarea acestora, nu să le punem piedici. La ședința de consiliului local din 29 martie, însă, am văzut cum consilierii PSD și USR pur și simplu nu vor să ajute inițiativa privată. Pentru acești politicieni a fi patron este egal cu a fi infractor”, continuă viceprimarul sectorului 2.

„Îi mulțumesc domnului Răzvan Crișan, reprezentat HORA, care  și-a expus punctele de vedere legate de acest proiect, pentru răbdare și sprijin. Le mulțumesc și celorlalți colegi consilieri care au votat proiectul și au înțeles că fără un mediu privat puternic și competitiv sectorul nostru nu se poate dezvolta conform potențialului pe care îl are”, încheie Dan Cristian Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.