Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Diaconescu riscă 15 ani de închisoare pentru viol - Explicațiile avocatului Adrian Cuculis

Hot News
Dan Diaconescu

Avocatul Adrian Cuculis spune că omul de afaceri Dan Diaconescu riscă 15 ani de închisoare. Recent, Dan Diaconescu a fost ridicat de acasă cu mascații, fiind acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, gemene, pe care le-ar fi plătit. Surse din dosar au susținut că pentru că Diaconescu le trata urât, minorele l-au filmat și mai apoi l-au șantajat cu un video în care le cerea să îi găsească o parteneră virgină.

Dan Diaconescu a mai fost condamnat la peste 5 ani de închisoare cu executare pentru două infracţiuni de şantaj. În acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată pentru şantaj Doru Pârv, realizator la OTV şi administrator la SC Kundalini SRL, recidivist post-executoriu, şi Mitruş Ghezea, fost realizator la OTV şi fost director general al publicaţiei ‘Atac la persoană’.

Acum, Diaconescu riscă 15 ani de închisoare

Avocatul Adrian Cuculis a explicat, la România TV, că Dan Diaconescu riscă până la 15 ani de închisoare dacă va fi acuzat de viol. Rămâne de stabilit dacă cele două fete minore cu care a făcut sex aveau discernământ, dar și cât de mult a durat relația dintre el și minore, asta pentru că e posibil ca o parte din infracțiuni să fi fost comise în perioada în care Diaconescu era eliberat condiționat din penitenciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.