Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Nistor, după dezastrul cu CFR Cluj: ‘Din păcate, vom scrie o nouă pagină neagră în istorie. Aceasta ne e valoarea, vom juca şi anul acesta în play-out’

www.digisport.ro
Dan Nistor Dinamo

Mijlocaşul dinamovist Dan Nistor a declarat, marţi, după înfrângerea suferită cu scorul de 0-3, în faţa CFR Cluj, că el şi coechipierii săi vor scrie din nou o pagină neagră în istoria clubului, prin ratarea calificării în play-off, relatează news.ro.

"Se pare că aceasta ne e valoarea, vom juca şi anul acesta în play-out. La felul cum ne comportăm pe teren, va fi foarte greu să mai prindem play-off-ul. Din păcate, vom scrie o nouă pagină neagră în istoria acestui club", a spus Nistor, la Telekom Sport.

"Cred că până la acea eroare a noastră de la primul gol, cred că am controlat destul de bine jocul. Ne-am creat o situaţie sau două de a înscrie. Din păcate, a venit acea greşeală şi de acolo s-a năruit totul. Se pare că istoria de anul trecut se va repeta, vom juca din nou în play-out. Mai sunt etape, dar sunt corect. La felul cum ne prezentăm, trebuie să fim sinceri, trebuie să spunem adevărul, va fi foarte greu. Eu zic că dacă vom intra în play-off va fi un miracol. Mircea Rednic este un antrenor foarte mare şi foarte bun, dar îţi mai trebuie şi altceva. Nu mai zic ce. Jucătorii care au venit sunt foarte interesanţi, îmi plac foarte mult, dar se vede că nu sunt pregătiţi. Nu au făcut 3-4 luni antrenamente şi le e foarte greu, mai ales pe frigul ăsta. Săracul Zenke era înfofolit tot. Facem haz de necaz, dar e o situaţie foarte urâtă", a declarat Nistor, la Digi Sport.

Mijlocaşul spune că a fost schimbat la pauză, deoarece i-a recidivat o mai veche accidentare. El crede că nu va mai juca în această lună.

"Se pare că mi-a recidivat problema pe care o aveam. Cred că m-am accidentat iară şi de data asta mult mai grav. Nu ştiu dacă aţi fost stenţi la meci, dar am tras de picior. Am jucat într-un picior din minutul 20-25. Din cauz afrigului, din cauza acestui teren, nu înţeleg de ce se joacă în continuare. Dar asta este viaţa. Probabil nu voi juca în meciurile rămase în acest an", a mai declarat el.

Dinamo a pierdut, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (0-1), în faţa formaţiei CFR Cluj, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Păun '35, Culio '51 (p) şi Ţucudean '83 au marcat golurile liderului.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj ocupă locul 1, cu 39 de puncte, cinci peste FCSB, aflată pe locul 2, dar cu un meci mai puţin. Dinamo rămâne provizoriu pe locul 10, cu 18 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.