Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, atac dur la adresa celor de la Sepsi: Dacă era arbitrajul video, nu mai protestau la primul gol

www.prosport.ro
Dan Petrescu

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, luni, după victoria obţinută în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, că primul golul marcat de echipa sa nu ar fi fost unul controversat dacă ar fi existat tehnologia video la partidele din Liga I. Tehnicianul ardelenilor a precizat că nu a urmărit meciul Astra Giurgiu - FCSB, scor 2-0, preferând să se uite la partida FC Valencia - FC Barcelona, scor 1-1, din LaLiga.

"Mă tem de toate meciurile, dacă jucăm cu Baloteşti, cu Viruşii Verzi din Cluj sau cu Sepsi, cu Steaua sau Barcelona. Eu mă tem de orice meci, pentru că în fotbal e posibil orice. Ştiam că Sepsi are un antrenor nou, care anul trecut a făcut o figură foarte frumaosă la Iaşi, ştiam că are experienţă, că organizează foarte bine meciul. Cu Mediaş, au jucat foarte bine şi au controlat meciul de la un capăt la altul şi numai golul le-a lipsit. Ne-am temut şi din cauza gazonului, care nu a fost în condiţii foarte bune, şi era normal să fie un meci greu, fără prea multe ocazii. De obicei, când jucăm acasă, cam toate echipele se apără şi joacă pe contraatac şi apar greu ocazii. Era important când avem ocaziile să o băgăm (n.r. - în poartă). Am băgat mingea în poartă cum am băgat-o, cu noroc, a intrat până la urmă, a fost prima noastră ocazie, dar ca să fii pe primul loc trebuie să ai noroc în momentele oportune. Am avut şi puţin noroc că am marcat, trebuie să fim realişti, nu am făcut un meci foarte bun, dar dacă jucam bine şi nu câştigam, eram toţi foarte supăraţi. E o victorie foarte importnată. De obicei, echipele care primesc cele mai puţine goluri câştigă campionate. Cele care marchează cele mai multe goluri nu câştigă trofee, aşa cred eu că e statistica. Dacă vrem să câştigăm ceva, trebuie să ne apărăm bine. Au fost ezitări în apărare, lucruri care nu mi-au plăcut. Dacă era arbitrajul video nu mai erau probleme, nu mai protestau nici ei, se vedea clar că a fost gol, nu mai erau discuţii. Măcar tehnologia pe linia porţii... Nu am văzut Astra cu FCSB, m-am uitat la Barcelona cu Valencia. Nu avea rost să mă uit, cunosc şi Astra şi Steaua, îi cunosc foarte bine. Sunt fan şi Barcelona şi Valencia, pentru că am o proprietate lângă Valencia", a declarat Petrescu, la Digi Sport.

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al etapei a XIX-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, clujenii s-au distanţat în fruntea clasamentului la cinci puncte de ocupanta locului secund, Steaua.

La faza primului gol, Djokovici a şutat din marginea careului, Niczuly a respins în faţă, Omrani a trimis mingea către poartă, iar porarul oaspeţilor a prins-o. Asistentul Valentin Avram a semnalizat gol, considerând că Niczuly a prins mingea dincolo de linia porţii. Centralul Andrei Chivulete a validat golul, iar oaspeţii au protestat vehment la această fază, Fulop primind un cartonaş galben.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.