Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, după înfrângerea cu Sepsi: 'Trebuia să bag 7-8 jucători noi faţă de meciul cu Farul. Dar am zis să respectăm competiţia'

Digi Sport
dan petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat miercuri seară, după eliminarea din Cupa României, că jucătorii săi se resimt după un sezon intens şi că îi pare rău că nu a folosit 7-8 fotbalişti noi faţă de meciul cu Farul, scrie news.ro.

”A existat o singură echipă, asta e realitatea. Jucătorii de la meciul cu Farul nu şi-au revenit. Am avut mult stres la meciul cu Farul, drumul de la Constanţa a fost lung. Ieri am venit de la Cluj, alte 5 ore cu autocarul.

Se vedea că vor, dar nu pot. Burcă mi-a zis că nu putea să alerge. Poate e greşeala mea, trebuia să bag mai mulţi jucători odihniţi. Am arătat mai bine în 10 oameni. De asta îmi pare rău astăzi, că trebuia să bag 7-8 jucători noi faţă de meciul cu Farul. Dar am zis să respectăm competiţia.

E al 57-lea meci, suntem foarte obosiţi. Nu ştiu cum o vom scoate la capăt. Camora a intrat după accidentare, Burcă era foarte obosit. Acolo s-a pierdut meciul, la cartonaşul roşu. Chiar dacă era 2-0, nu se ştie niciodată.

Cei de la Sepsi au meritat, sunt specialiştii Cupei, le doresc succes”, a spus Petrescu, potrivit primasport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.