Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu: În România, foarte mulţi jucători cred că sunt mai importanţi decât echipa. De-aia n-avem jucători în primele cinci campionate din Europa

Dan Petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că fotbaliştii români nu ajung în principalele campionate din Europa deoarece mulţi dintre ei se consideră mai importanţi decât clubul.

“Am încercat să lucrez la spiritul jucătorilor, să fim mai uniţi. În România sunt foarte mulţi jucători care cred că ei sunt mai importanţi decât echipa. De-aia n-avem niciun jucător român în primele cinci campionate din Europa, decât în Italia avem doi sau trei. Pentru că noi răsfăţăm jucătorul. Antrenorul n-are nicio putere la noi în ţară. El e criticat de presă. Meciul de ieri a spus totul despre fotbal. Serioşi, modeşti, fotbalişti. La noi antrenorul care a câştigat vreo cinci campionate e criticat nonstop. Dar asta este altă discuţie. Meciul de ieri pentru mine a fost ceva fantastic, iar Ancelotti cu care mai ţin legătura a demonstrat că este antrenor, i-a făcut pe toţi să tacă. Îmi doresc să câştige Real Madrid pentru Ancelotti. În România sunt foarte mulţi jucători care se pun pe ei înaintea clubului. Şi asta e cea mai mare problemă. Talente avem, dar jucătorul nu pune clubul înaintea lui. Se pune pe el înainte”, a spus Petrescu, informează News.ro.

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri. Manchester City a deschis scorul în minutul 73, prin Mahrez. Pentru City au marcat Rodrygo ’90, ‘90+1 şi Benzema ’95 (penalti).

În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur.

Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.