Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu se dă obosit şi bolnav: nu ştie dacă va fi pe bancă la meciul cu FCSB

Dan Petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu ştie dacă va fi pe bancă la meciul cu FCSB, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, el precizând că se simte rău şi este foarte obosit, anunță news.ro.

“Mi-aş dori să fiu pe bancă, dar deocamdată mă simt foarte rău. Să văd, dacă sănătatea e bună voi merge, dacă nu, cred că n-are rost să merg, pentru că sunt şi foarte obosit şi bolnav. Cred că nu sunt obişnuit cu nopţile astea, să nu dorm toată noaptea deloc petrecând, nu pentru altceva, şi atunci am un virus, nu ştiu ce am, la gât, dar sper să mă fac bine până duminică”, a spus Petrescu într-o conferinţă de presă.

Dan Petrescu a precizat că la partida cu FCSB vor evolua “mulţi copii” pentru CFR Cluj. “Din păcate foarte mulţi au plecat, au rămas puţini. Vor fi foarte mulţi copii la meciul ăsta pentru că cei trei jucători de la lot au vacanţă, e normal, Boateng în vacanţă, că a jucat toate meciurile, Bordeianu trebuie să se opereze, Păun trebuie să plece, Debeljuh a cerut vacanţă... Din cei care au început cu Craiova nu cred că mai e niciun jucător la meciul ăsta. Ne interesează scorul, e clar, dar până la urmă noi ne-am îndeplinit obiectivul. E un meci pe care trebuie să-l jucăm nu pe care trebuie să îl câştigăm. Sper să fiu în continuare înjurat, dar să câştigăm trofee în continuare”, a mai afirmat el.

Tehnicianul a vorbit şi despre programul echipei: “În 6 e reunirea lotului, în 14 se pleacă în cantonament, până pe 26, sunt trei meciuri deocamdată, poate reuşim şi pe al patrulea. Am nevoie în cantonament să merg cu tot lotul, 25-26 de jucători. Trebuie neapărat să câştigăm Supercupa”.

CFR Cluj va juca împotriva echipei FCSB, duminică, în deplasare, de la ora 21.30, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.