Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu, supărat după meciul cu FCSB: 'E a treia oară în play-off când conducem şi nu câştigăm!'

Dan Petrescu

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, nu a fost mulţumit de rezultatul meciului de duminică, disputat pe teren propriu împotriva formaţiei FCSB, dar şi-a felicitat jucătorii pentru evoluţie.

„Nu sunt mulţumit pentru că e a treia oară în play-off când conducem şi nu câştigăm. Nu am ce să le reproşez băieţilor. Am controlat prima repriză, nu-mi amintesc de vreo fază a lor.

A venit însă lovitura liberă, executată excelent şi asta a fost. Bine, mi s-a părut că zidul a stat la vreo 12 metri, a mai fost un penalti la Bîrligea. Dar s-a întâmplat să vină faza asta din nimic. Nimic nu e însă pierdut, mai sunt şapte meciuri, e clar că Farul e favorită acum, dar mai trebuie să joace de două ori cu FCSB, de două ori cu CFR, mai e de jucat. Bîrligea a făcut cel mai bun meci al lui de când e la CFR, dar a trebuit să îl schimb, a avut crampe. Altfel nu l-aş fi schimbat niciodată la 1-0. Petrila a intrat bine ca atitudine, dar la singura ocazie, când trebuia să marcheze, a pasat.

Despre titlul, ce să spun, Craiova şi Rapid nu cred că au ieşit din cursă. Nu ştiu dacă va fi o luptă numai în trei pentru titlu, rămâne de văzut asta”, a declarat Dan Petrescu, potrivit News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.