Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu vrea să se despartă de CFR Cluj: Nu mai vreau să stau la echipă, că n-avem nicio şansă, după meciul cu Roma vreau să plec

Digi Sport
dan petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat duminică seară, la Digi Sport, că intenţionează să se despartă de campioana en titre, el precizând că are nevoie de o pauză şi că nu a primit ceea ce a cerut, anunță news.ro.

“Nu mai vreau să stau la echipă, că n-avem nicio şansă, după meciul cu Roma vreau să plec. M-am săturat, mă duc. Îmi iau la revedere de la toată lumea. Să vină altcineva să facă faţă. Să mă mai lase şi pe mine în pace, să mă mai odihnesc. Eu vreau ca echipa să se prezinte (la meciul cu FC Argeş), dar cu alt antrenor, eu nu mai vreau. Am o clauză şi dacă nu mai pot să antrenez ce să fac? Să antrenez cu clauza în mână? Nu mai pot face faţă, am cerut mereu arbitraje corecte, jucători şi să mă lase să-mi fac treaba. Arbitraje corecte n-am... Dacă campioana României este arbitrată acasă aşa... “, a spus Petrescu.

Gândurile lui Gabriel Oprea înainte de alegerile parlamentare - Vrea la Comisia de Apărare din Parlament pentru susținerea polițiștilor și militarilor

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Deaconu ’27 şi Cardoso ’60. Pentru CFR Cluj a înscris Ciobotariu, în minutul 90+2. În minutul 68, un gol al clujenilor a fost anulat pentru ofsaid.

Pentru CFR Cluj urmează, joi, partida din deplasare cu AS Roma, din grupa A a Ligii Europa, iar apoi clujenii au programat meciul din Liga I cu FC Argeş, în deplasare, la 8 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.