Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Puric, după ce ortodocșii au fost numiți 'vite' de Cristian Tudor Popescu: 'Săracul ăsta, psihopatul, m-a trimis înapoi în iesle! Acolo s-a născut Hristos'

puric

Dan Puric a ținut să răspundă la invectivele adresate de Cristian Tudor Popescu ortodocșilor și Patriarhului Daniel, dar fără a-i menționa numele. La Antena 3, vineri seara, Puric a vorbit și despre protestele anti-covid, dar și despre tragedia de la Colectiv.

”Dacă Patriarhul a fost insultat într-un mod ordinar, înseamnă că o să urmeze să facă și cu drapelul la fel. Țara este o rană deschisă, oamenii suferă. Patriarhul este un simbol, drapelul este un simbol. Putem scuipa pe tricolor liniștit, putem înjura biserica, putem înjura patriarhul. Eu sunt bucuros că sunt o ”vită ortodoxă”, săracul ăsta, psihopatul, m-a trimis înapoi în iesle! Acolo s-a născut Hristos, foarte bine a făcut.

Citește și: Rareș Bogdan, mesaj nemilos: ‘Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru’

Nu președintele statului și președintele Comisiei Europene au format poporul român. Ce facem, stăm așa, spectatori? Nici comuniștii nu au îndrăznit de lucrurile astea. Pentru Biblie s-a murit. Poporul acesta a fost batjocorit. Nu poți să spui că să stăm în case că vom avea morți. Lovești poporul în firea lui.

Suntem într-un război care abia a început, se va generaliza în toată lumea. Factorul medical a fost capturat de cel politic.

Citește și: Ludovic Orban, mesaj îngrijorător pentru români: ‘Ne confruntăm cu o creştere a numărului de cazuri, nu o negăm’

La Colectiv a fost un asasinat, o lovitură de stat. Eu, când am spus ”haimanalele de la Colectiv”, nu m-am referit la acei tineri, ci la cei care au purtat pancarte cu ”Jos Patriarhul, jos Biserica!”. A fost o repetiție pentru ce este acum. Trăim într-o societate ordinărită, fără scrupule.”, a spus Dan Puric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.