Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Tudorache, după ce judecătorii au refuzat să numească un învingător la Sectorul 1: 'Cel mai normal, cel mai corect ar fi să se reia votul'

Dan Tudorache

Dan Tudorache a comentat decizia Judecătoria Sectorului 1 de a nu decide cine a câștigat alegerile la Sectorul 1, după acuzațiile multiple de fraudă electorală aduse de PSD. Primarul în exercițiu al sectorului a pierdut, la numărarea voturilor, cursa electorală în fața candidatei pe care PNL și Alianța USR-PLUS au susținut-o, Clotilde Armand.

Magistrații au decis că PSD trebuie să aducă probe, până miercuri, în sprijinul acuzațiilor de fraudare a voturilor, după înregistrările video și audio din interiorul Biroului Electoral al Sectorului 1.

Citește și: Racla cu viruși - OPINIE

”Eu mă așteptam să îi dea mandatul doamnei Armand. M-a susprins plăcut, sper ca justiția să îșli facă treaba. Doaman judecător a solicitat probele. Este pentru prima dată când cineva cere asta. Cei de la BEC ne-au spus să mai stăm o tură. Doamna judecător e prima care ne cere probe. Nu are cum să mă declare pe mine câștigător.

Cel mai normal, cel mai corect ar fi să se reia votul. Eu nu pot să îmi dau seama ce căutau acele persoane cu acei rucsaci în spate, ce voiau să ia?”, a declarat Dan Tudorache, luni seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Codrin Ștefănescu, vești despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.