Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Vîlceanu, reacție dură: Nu există nici un fel de semnături și nici un document. 90% din știrile despre PNL din ultimele zile au fost false

captura Facebook
Dan Vîlceanu

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a reacționat dur la informațiile din ultimele zile privind o eventuală listă cu semnături ale mai multor șefi de filiale ai PNL prin care se cerea demisia președintelui partidului, Florin Cîțu.

”Au fost foarte multe informații pe surse, cele mai multe dintre ele (... ). Vreau să vă spun că ce am citit, în ultimele zile în presă, 90% au fost știri false, și nu exagerez cu nimic.

Vezi și: Vîlceanu: Nu am primit nicio solicitare de convocare a unei şedinţe a BPN sau BEx al PNL

De exemplu, am citit că ni s-au arătat documente, ieri, la Vila Lac și așa mai departe, și le-am verificat (...) nu există așa ceva, nu este adevărat. Ceea ce pot să vă confirm este faptul că, da, am avut o discuție, pentru că în această încercare de a strânge semnături s-a folosit numele președintelui României, ca fiind de acord cu această procedură. Am discutat cu prim-vicepreședinții lucrul acesta și răspunsul unuia dintre ei a fost: „ Dar ce, tu nu știi cum se strâng semnături?”, a spus secretarul general al PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.