Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, propunere care va REVOLUȚIONA presa din România

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, le solicită jurnaliștilor să se coalizeze și să conceapă un proiect legislativ prin care să se interzică finanțarea presei din surse externe. Voiculescu propune finanțarea presei exclusiv din veniturile generate de activitățile jurnalistice.

Citește și: Se pregătește marele BOICOT: Președintele Klaus Iohannis, refuzat de Coaliție (surse)

”Sacrificiile sunt atributul oamenilor puternici. Ce este important este ca sacrificiile să ducă la schimbarea pentru care au fost făcute. Sacrificiul se face, de regulă, pentru o cauză de interes general. Poate, de aici, vine și faptul că sinuciderea nu poate fi considerată un sacrificiu.

Astăzi, de ziua internațională a libertății presei, vreau să-mi exprim credința că nu am pierdut 3 ani din viață inutil.

Dragi oameni care lucrați în presă, iubiți-vă meseria și încercați să vă uniți pentru a avea în România o presă puternică, liberă și independentă.

Pentru asta, vă fac astăzi o propunere: concepeți și propuneți Parlamentului o lege care să interzică subvenționarea presei din alte surse decât veniturile care provin din activitatea de presă”, arată Dan Voiculescu, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.