Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, REPLICĂ pentru Adrian Țuțuianu: Afirmația că doresc să devin europarlamentar e incorectă. Locul meu este aici, în România

Dan Voiculescu susține, după apariția unor înregistrări în care Adrian Țuțuianu spune că omul de afaceri își dorește să devină europarlamentar, că afirmația nu este corectă.

"Am citit în spațiul public că doresc să devin europarlamentar.

Afirmația este incorectă.

Nu mi-am propus asta niciodată.

Locul meu este aici, în România, unde mai am multe de facut", a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

Citeste si Amânare în dosarul în care Liviu Dragnea a dat în judecată ÎCCJ: Următorul termen va avea loc pe 23 noiembrie

România TV a difuzat, joi seara, o nouă înregistrare în care Adrian Țuțuianu povestea, într-o întâlnire la Găești, că Antena 3 e împotriva PSD dintr-un singur motiv.

Vicepreședintele PSD și lider al organizației din Dâmbovița, Adrian Țuțuianu le povestea colegilor de la Găești, în luna septembrie, cum televiziunea de știri patronată, în trecut, de Dan Voiculescu, nu mai e favorabilă social-democraților. Țuțuianu a explicat și motivul: Voiculescu ar vrea ca social-democrații să dea legea amnistiei. Așa, Voiculescu ar putea candida la alegerile europarlamentare din mai 2019.

"De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European", a spus Țuțuianu, conform înregistrării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.