Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu a pierdut un nou proces legat de dosarul ICA

voiculescu

Curtea de Apel Piteşti a respins, joi, recursul formulat de Dan Voiculescu faţă de respingerea de către Tribunalul Bucureşti a cererii de anulare a două hotărâri, printre care şi cea în urma căreia judecarea dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) a revenit completului format din magistraţii Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea, transmite Agerpres

Judecătorii de la Secţia II civilă de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Piteşti au respins ca nefondat recursul formulat de Dan Voiculescu, decizia fiind definitivă, potrivit informaţiilor publicate pe portalul instanţelor din Argeş. 

Cererea de anulare a celor două hotărâri a fost respinsă şi de Tribunalul Bucureşti pe 6 octombrie 2015, fiind atacată cu recurs de avocaţii lui Voiculescu. Recursul a fost iniţial înregistrat la Curtea de Apel Bucureşti, dar cauza a ajuns, după strămutare, la Curtea de Apel Piteşti. 

Dosarul a avut ca obiect anularea a două acte administrative, hotărârile nr.187/26.06.2014 şi nr.216/24.07.2014. 

Hotărârea din 26 iunie 2014 este cea prin care Colegiul de Conducere al Curţii de Apel Bucureşti i-a promovat de la Tribunalul Bucureşti pe judecătorii Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea. 

Pe 8 august 2014, completul format din cei doi judecători l-a condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare pe Dan Voiculescu în dosarul ICA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.