Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu iese la atac, în ziua în care 'împlinește' doi ani de pușcărie

voiculescu-basescu

Omul de afaceri Dan Voiculescu lansează un atac virulent la adresa procurorului care l-a ancheta, dar și împotriva lui Traian Băsescu. Ieșirea lui Voiculescu vine exact în ziua în care s-au scurs doi ani din cei 10 la care a fost condamnat.

Citește și: Un judecător, candidat la CSM, îl DESFIINȚEAZĂ pe Klaus Iohannis

”În legătură cu semnificația acestei zile, sunt sigur că nu va trece mult până se va afla tot adevărul despre procesul în care 13 persoane au fost acuzate, unul a murit, 5 au primit pedepse cu suspendare iar 7 cu executare. Și toți, în solidar, au fost obligați la plata a 60 milioane euro stabilite de procurorul Eva în mod fraudulos.

Nici astăzi, după doi ani, statul român, prin ANAF, nu a vândut terenul și clădirile părăsite din patrimoniul ICA. (cei interesați pot vedea aici și pe www.dosarulvoiculescu.ro cum arată cladirile ICA, care erau datoriile, în valoare de 20,2 miliarde lei, pe care ICA le avea la stat atunci când a fost privatizată, dar și că, pe respectivul teren, nu se pot face construcții durabile pentru că terenul este impropriu, format din aluviuni).

Nu am făcut înțelegeri cu politicienii care au jefuit și distrus România. Într-o țară în sfârșit mai liberă, sper ca Traian Băsescu și cei care l-au ajutat vor plăti în fața legii pentru faptele lor. Acesta a fost prețul pe care mi l-am asumat pentru opțiunea mea. Cu toate încercările și provocările lui. Cel mai greu fiind pentru familia mea, mică și mare”, scrie Dan Voiculescu, pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.