Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, PONT NEAȘTEPTAT pentru candidații la prezidențiale: atributul care poate înclina DECISIV balanța

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu

Omul de afaceri Dan Voiculescu le dă candidaților de la alegerile prezidențiale un pont valoros. Acesta susține că știe care este calitatea pe care românii o caută la candidatul ideal.

"Într-un sondaj realizat chiar aici, pe blog, în primăvara acestui an, referitor la atributele necesare unei persoane care candidează la Președinția României, pe primul loc, cu peste 50% dintre voturi, s-a clasat “patriotismul”.

Printre celelalte trăsături prezidențiale dezirabile s-au numărat “onestitatea”, “experiența”, viziunea ideologică/doctrinară etc. Dar, repet, toate celelalte nu au strâns împreună nivelul de încredere acordat patriotismului de către participanții la sondaj.

Cu toate acestea, în întreaga campanie electorală pentru turul I al alegerilor prezidențiale, dezbaterile dedicate intereselor naționale fundamentale au fost extrem de rare. În goana după senzaționalul minor, absorbiți de răfuieli frivole între lideri politici, partide sau între tabere din interiorul partidelor, cei mai mulți dintre candidați nu și-au mai găsit timp să își prezinte viziunile proprii cu privire la prioritățile strategice ale României pentru următorii 5 ani. Astfel, cu sau fără voie, sunt încă mulți aspiranți la cea mai înaltă funcție în stat care nu au răspuns principalei așteptări a românilor: cum își vor demonstra patriotismul? Sau, reformulat, ce vor face, concret, pentru România? (...) Patriotismul este și trebuie să rămână o valoare fundamentală a națiunii noastre, inclusiv a noilor generații", a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.