Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Chera, fostă Grecu, explică de ce nu se mai întoarce la Antena 3: 'Pauza de doi ani m-a făcut să văd lucrurile altfel'

www.antena3.ro
Dana Grecu

De ce nu se mai întoarce Dana Chera (fostă Grecu) la Antena 3, după concediul de maternitate? Jurnalista a acordat un interviu Paginademedia.ro în care vorbește despre motivele deciziei.

"Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fată ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva", a declarat Dana Grecu pentru Paginademedia.ro.

Citește și: USR prezintă 'lista transferurilor' de primari și parlamentari ex-PSD la PNL în prag de alegeri: 'Încearcă să-i păcălească iar pe români?'

Dana Chera a adăugat că perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare a sa, timp în care a ajuns la concluzia că orice lucru care te dezechilibrează trebuie lăsat la o parte.

"Perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare a mea, este, dacă vrei, o privire înăuntrul meu. Așa mi-am dat seama că este momentul sufletesc pentru altceva, pentru un alt proiect.

Perioada aceasta - și recomand oricărui jurnalist să își ia o perioadă de respiro - m-a ajutat mult să văd ce înseamnă echilibrul, care sunt așteptările oamenilor și ce anume văd ei la tine. Am văzut și eu, din afară, multă patimă, mulți ziariști foarte încrâncenați, indiferent de opinii sau tabere. Așa se vede de afară.

Observând din exterior, am realizat că este nevoie de foarte mult echilibru în viață. Orice lucru care te dezechilibrează trebuie lăsat la o parte”, a punctat Dana Grecu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.