Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Grecu către un parlamentar PNL: Vreți să fiți dubiosul meu?

www.antena3.ro
Dana Grecu

Un moment inedit a avut loc în cadrul emisiunii ”La ordinea zilei”, de la Antena 3. Deputatul PNL, Florin Roman, susține că se simte vinovat moral pentru modul în care a fost ucis polițistul din gara din Suceava, pentru că el consideră că vinovați sunt oamenii care stau în birouri și nu fac nimic.

Citește și: Olguța Vasilescu iese la ATAC împotriva Laurei Codruța Kovesi

Citește și: ALERTĂ meteo: Cod galben de furtuni timp de două zile/ HARTA zonelor vizate

Pornind de la această constatare, Dana Grecu i-a explicat acestuia că în Gara de Nord din București, de exemplu, este nevoie de mai mulți oameni ai legii, pentru că sunt oameni dubioși, care rup scaunele. În context, Dana Grecu i-a propus deputatului PNL să fie ”dubiosul” ei pentru cinci minute.

”Eu vreau să înțeleg ce pază i-ar trebui Gării de Nord ca scaunele gării să nu mai fie rupte. Să poți sta ca un om așteptând trenul. Sunt oameni în vârstă, sunt oameni cu bagaje și nu se poate sta pe scaunele de pe peron (...) Vreți să fiți dubiosul meu pentru cinci minute într-o zi? Eu filmez, dumneavoastră sunteți dubiosul. Suntem doi dubioși. Dumneavoastră puteți să rupeți un scaun fără să vă ia cineva la întrebări? Nu vă bagă nimeni în seamă, excelență. Întrebare: Dacă pot să rup un scaun în Gara de Nord, cu reflectoare, cu lumini, cu trenuri care vin și oameni care fac semne, nu pot să dau în cap polițiștului din Gara de Nord? Totul pleacă de la noi, că noi acceptăm situația asta”, a spus Dana Grecu, la Antena 3, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.