Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă, către militarii care au fost la Jocurile Invictus: Ați avut tăria să mergeți mai departe

Vioricas Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marți, cu ocazia primirii militarilor care a reprezentat România la Jocurile paralimpice Invictus de la Sidney, Australia, că aceștia sunt o echipă puternică, de învingători care a avut "tăria de a merge mai departe".

"Ați avut tăria de a merge mai departe. Sunteți o echipă puternică, de învingători. Am urmărit imagini de la Sidney și am văzut pe chipurile voastre determinarea de a lupta și de a câștiga. Ați fost însoțiți în permanență de emoția și mândria familiilor dvs, dar și a milioanelor de români care au vrut să fie alături de dumneavoastră. Prin generozitatea dumneavoastră ați depășit Invictus. Vă mărturisesc că sunteți un model pentru toți românii. Vă felicit din suflet pe dumneavoastră și pe familiile dumneavoastră", a afirmat Viorica Dăncilă, marți, la Palatul Victoria unde i-a primit pe militarii care au reprezentat România la Jocurile Invictus, desfășurate la Sydney, Australia, conform Mediafax.

La rândul său, ministrul Apărării, Mihai Fifor, a declarat că militarii din echipa Invictus sunt cei mai buni ambasadori pe care i-ar putea avea România, precizând că este foarte mândru de aceștia și de reușitele lor.

"Bine ați revenit acasă. Să mulțumim Guvernului României pentru modul în care a sprijinit acest proiect, un proiect de suflet nu doar al Armatei României. V-am urat să mergeți cu fruntea sus așa cum altădată ați mers înaintea acestui drapel cum ați făcut altădată. Sunteți cei mai buni ambasadori ai României. Vreau să vă spun că sunt extrem de mândru de voi, că dacă viața v-a încercat, ați devenit și mai puternici. Sunteți un exemplu demn de urmat pentru fiecare român. Am vorbit de multe ori anul acesta atunci când s-a construit această echipă. V-am spus că îmi doresc un lucru – ca echipa să nu mai crească. Și m-ați înțeles foarte bine ce am vrut să spun atunci. Vă felicit pe toți. Vreau să mulțumesc familiilor dvs. pentru că vă sunt alături și să vă mulțumesc dvs. că sunteți o familie frumoasă toți și că ne permiteți să fim alături de voi", a spus Mihai Fifor.

Militarii români au câștigat cinci medalii la Jocurile Invictus 2018 de la Sydney, respectiv două medalii de aur, una de argint, și două de bronz. Echipa României a fost formată din 15 competitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.