Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă s-a făcut de râs înainte de debutul Președinției României la Consiliul UE: 'Uite poză! Dilentatism? Lipsă de organizare? Sau pur și simplu nepăsare?'

Inquam Photos / Octav Ganea
sedinta guvern

Senatorul liberal Alina Gorghiu a primit o invitație din partea premierului Dăncilă pentru a participa la concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Președinției României la Consiliul UE. Numai că invitaților li se cere să confirme prezența până la data de „8 ianuarie 2018”, anul fiind greșit. Greșeala nu a rămas netaxată de liberalul Alina Gorghiu.

„Uite poză! Primesc azi o invitație pentru concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Președinției României la Consiliul UE. Mi se cere să confirm prezența până la data de "8 ianuarie 2018". Oare "profesioniștii" din Cabinetul Dăncilă nu cunosc nici măcar anul în care preluăm președinția rotativă!?


Un lucru este cert: după domniile lor, am ratat să confirm prezența la concert cu un an. 

Mai mult, pentru un eveniment de o asemenea anvergură, mi se pare lipsă de respect să primesc invitația cu doar o zi înainte. 

Dilentatism? Lipsă de organizare? Sau pur și simplu nepăsare? Dacă până și la lansarea deținerii de către România a Președinției Consiliului EU dai cu bâta-n baltă, ce speranțe să mai avem că următoarele șase luni se vor desfășura la standarde înalte de profesionalism!?”, scrie Alina Gorgiu pe Facebook, atașând invitația primită din partea Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.