Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă, întrebată dacă Ponta a vrut să ia Externele: 'Una este să vrei, alta e să obții'

cex psd dancila

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, spune că nu a discutat cu liderul Pro România, Victor Ponta, şi că nu are de gând să vorbească cu acesta, precizând că îl lasă pe fostul premier cu “jignirile şi aroganţa lui”, potrivit News.ro.

Dăncilă a fost întrebată sâmbătă, în conferinţa de presă susţinută după şedinţa Comitetului Executiv de la Mamaia, dacă a avut discuţii în ultima perioadă cu Victor Ponta, spunând: “Aş vrea să nu mai discut despre Victor Ponta, nu este o prioritate pentru Partidul Social Democrat. Nu am discutat cu Victor Ponta, nu am de gând să discut cu Victor Ponta, îl las cu jignirile şi aroganţa lui, pe mine mă interesează Partidul Social Democrat şi deciziile pe care le luăm în interior”.

Întrebată dacă Ponta şi-a dorit funcţia de ministru de Externe, Dăncilă a răspuns: “Una este să vrei un lucru şi una este să obţii ceea ce vrei, eu cred că important este ceea ce obţii”.

Citește și: SURSE - Șefi de filiale au atenționat-o pe Dăncilă că nu e 'entuziasm' în organizații. REPLICA premierului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.