Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă, mesaj pentru Klaus Iohannis înainte de declarația de la Cotroceni: 'Să arate că vrea o Românie în care Guvernul funcționează'

Administrația Prezidențială
iohannis dancila iohannis guvern

Premierul Viorica Dăncilă a spus joi că așteaptă ca președintele Klaus Iohannis să vină cu o decizie care să arate că vrea o Românie în care Guvernul funcționează așa cum ar trebui. Preşedintele Klaus Iohannis susţine joi, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă.

„Nu am mai discutat cu dl președinte Klaus Iohannis. Am văzut reacția dlui președinte. Aștept ca dl președinte să vină cu o decizie care să arate că vrea o Românie normală, o România în care și Guvernul funcționează așa cum ar trebui”, a spus Iohannis.

Dăncilă a afirmat că a trimis sesizarea către CCR, iar dacă Iohannis va veni cu propunerea pentru miniștri interimari o parte din sesizare nu va mai avea obiect.

„Dar noi în sesizare am vorbit și despre cele cinci propuneri de miniștri PSD, pentru că nu avem încă o motivație pentru respingere. Cred că ar trebui să vedem această sesizare către CCR și ca un mijloc de a avea niște reguli pentru viitor. Dincolo de lupta politică, nu este oportun să blocăm activitatea Guvernului, având în vedere că sunt proiecte pe care le facem pentru cetățeni”, a adăugat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.