Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dăncilă s-a întâlnit cu Isaac Herzog, liderul opoziţiei din Knesset. Despre ce au discutat cei doi

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut, miercuri, o întrevedere cu Isaac Herzog, liderul opoziţiei din Knesset, cei doi făcând o analiză a evoluţiilor actuale şi a perspectivelor politice în plan intern din România, respectiv Israel.

”Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut miercuri, 25 aprilie 2018, o întrevedere cu Isaac Herzog, liderul opoziţiei din Knesset. Cei doi demnitari au evocat legăturile tradiţionale de prietenie dintre cele două ţări şi au evidenţiat nivelul excelent al relaţiilor între România şi Statul Israel, atât la nivel politic, cât şi pe palierul cooperării sectoriale”, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în acest context, cei doi oficiali au făcut o analiză a evoluţiilor actuale şi a perspectivelor politice în plan intern din România, respectiv Israel.

”Schimbul de opinii cu Isaac Herzog a oferit prilejul de a trece în revistă stadiul cooperării parlamentare româno-israeliene şi au fost examinate propuneri pentru intensificarea relaţiilor pe linia forurilor legislative din cele două ţări. Totodată, a fost evocat nivelul foarte bun al dialogului bilateral, cu accent pe proiectele de cooperare avute în vedere pentru perioada următoare. O temă specială pe agenda întrevederii a fost evidenţierea rolului comunităţii israelienilor originari din România la edificarea Statului Israel modern, precum şi la consolidarea relaţiilor între cele două state”, se mai arată în comunicatul Executivului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.