Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Andrei Cacina şi Andrei Feldorean s-au calificat pentru concursul individual masculin la sărituri cu schiurile, la JO de la Beijing

www.agerpres.ro
sarituri schiuri

Sportivii români Daniel Andrei Cacina şi Andrei Feldorean s-au calificat, sâmbătă, pentru concursul individual masculin la sărituri cu schiurile de la trambulina normală, la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, conform Agerpres.

La baza de la Zhangjiakou, Cacina s-a clasat pe locul 40 în calificări, cu o săritură de 83,5 metri, pentru care a primit 70,9 puncte, în timp ce Feldorean a ocupat locul 45, cu o săritură de 76,5, notată cu 55 de puncte.

Primii 50 de sportivi s-au calificat pentru concursul propriu-zis.

Cele mai bune evoluţii le-au avut norvegienii Marius Lindvik, cu 100,5 m şi 116,7 puncte, respectiv Robert Johansson, cu 103 m şi 116,6 puncte.

Cele două manşe ale concursul individual masculin de la trambulina normală sunt programate duminică, de la orele 13:00 (la Bucureşti), respectiv 14:00.

România participă cu 21 de sportivi la JO 2022, la şapte discipline sportive: sanie, bob, schi alpin, schi fond, sărituri cu schiurile, biatlon şi patinaj viteză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.