Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin îl TOARNĂ pe Călin Popescu Tăriceanu: Care e PLANUL SECRET al șefului Senatului

tariceanu constantin

Co-preşedintele ALDE, Daniel Constantin, a declarat, miercuri, că un plan expus de celălalt copreşedinte al formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu, este ca partidul să iasă de la guvernare în viitor, dacă nu va fi susţinut să candideze la preşedinţia României, şi să-şi construiască o platformă proprie care să-l propulseze pentru această funcţie.

'Domnul Tăriceanu şi colegii domniei sale au spus într-o şedinţă că planul ar putea fi acela ca, într-o perioadă de timp, să iasă de la guvernare dacă probabil nu vor obţine un acord pentru candidatura la preşedinţie şi să-şi construiască o platformă care să-l propulseze pentru această funcţie. E un calcul politic legitim, dar care nu ştiu cum poate fi văzut într-o relaţie pe care ţi-o doreşti. Eu când am semnat protocolul, îmi doream o relaţie pe patru ani de zile, ca să implementăm un program de guvernare, nu să ne atingem obiective personale şi după aceea să ieşim', a afirmat Daniel Constantin miercuri, la Digi24.

Citește și: Victoria Beckham a început să-și vândă hainele în supermarketuri

Co-preşedintele ALDE a mai spus că el crede că Tăriceanu îşi doreşte să candideze la Preşedinţie. 'Cu ce şanse nu ştiu, atâta timp cât probabil că va rămâne această ştampilă, de om care se luptă împotriva abuzurilor, dar care practică abuzuri în mod constant', a declarat Daniel Constantin.

În altă ordine de idei, acesta a spus că teoretic mai este copreşedinte al ALDE, până la 'acea tentativă de Congres', însă practic nu, deoarece în această perioadă nu au mai existat şedinţe, iar deciziile au fost luate numai de către Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Holograma lui Stephen Hawking a apărut la Hong Kong / VIDEO

Constantin a mai spus că e o "confuzie" că şi-ar fi dat propriul partidul în judecată. 'Nu, s-au atacat anumite decizii ale Delegaţiei Permanente, întrunite nestatutar, decizii luate nestatutar, care ne-au adus într-o situaţie cu prejudicii foarte mari, nu numai de imagine. Prejudicii materiale, de toate felurile', a mai susţinut acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.