Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin (PRO România) critică măsurile premierului Viorica Dăncilă: 'Prostia constă în lipsa de explicații și argumente'

Inquam Photos / Octav Ganea
daniel constantin pro romania

Daniel Constantin (PRO România) apreciează ca fiind bună măsura luată de ministrul Agriculturii cu privire la clasificarea fermelor de porci și o critică pe Viorica Dăncilă pentru faptul că solicită anularea unui astfel de ordin. Fostul ministru al agriculturii spune că ordinul dat de Petre Daea nu prevede nimic legat de impozitare sau alte măsuri fiscale.

Citește și: Șefa ICCJ, replică EXPLOZIVĂ pentru Călin Popescu Tăriceanu: Când va veni momentul îmi voi da demisia

„Incompetența bate prostia. Astăzi aflăm cu surprindere că premierul Dăncilă solicită ca ordinul emis zilele trecute de ministrul Daea privind clasificarea fermelor de porci să fie anulat. În sfârșit Daea dăduse un ordin prin care se făcea lumină în sectorul creșterii suinelor (n. r.: porci), prin care se luau în evidență animalele crescute în gospodării particulare și care nu erau destinate exclusiv consumului propriu. Această evidență era necesară în primul rând pentru monitorizarea și controlul pestei porcine, pentru biosecuritate și evidența sanitară a acestor animale și implicit pentru siguranța alimentară a populației.

De asemenea, în acest ordin nu se prevede nimic legat de impozitare sau alte măsuri fiscale și avea la bază modificarea unor reglementări europene. Prostia constă în lipsa de explicații și argumente pentru necesitatea acestei măsuri, iar prin incompetența caracteristică, Dăncilă anulează măsurile bune fără a înțelege nimic (deși în trecut a fost vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare rurală din Parlamentul European), de frică să nu piardă voturile celor care cresc și comercializează porci “la negru”. Curat murdar, doamna premier!”, a spus Daniel Constantin pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.