Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dragomir pune paie pe foc în războiul Dragnea-Ponta: Fostul premier, 'creația lui Ioan Rus și Maior. Ţintele media, stabilite în Comitet la Guvern'

ponta dragnea oprea
Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a declarat, într-un interviu MEDIAFAX, că fostul premier Victor Ponta a fost creaţia lui Ioan Rus şi George Maior, susţinând că "ţintele", în special cele din media, erau stabilite într-un comitet constituit de Victor Ponta, în care erau SRI, DNA şi Guvernul.

"Ponta este creaţia lui Rus şi Maior. Am în faţă o decizie din 23 mai 2012, semnată de premierul Ponta. A fost numit premier în 7 mai 2012, la nici 10 zile, una dintre primele preocupări este să dea acest ordin care înfiinţează un comitet interministerial de combatere a evaziunii fiscale, infracţiuni economice şi combaterea corupţiei, condus de Ioan Rus. Faceţi legăturile cu declaraţiile lui Liviu Dragnea că s-a intervenit să fie Rus la Interne. Ulterior, acest comitet a fost condus de Oprea", a declarat Daniel Dragomir.

Elena Udrea 'ÎI DĂ DE GOL' pe Liviu Dragnea şi Victor Ponta: 'M-a ŞOCAT'

Acesta susţine că în comitetul interministerial se stabileau "ţintele" media.

"Există note, rapoarte ale activităţii acestui grup. Nu sunt secrete. Veţi descoperi că în acest şedinţe la masă era Guvernul, SRI şi DNA şi cum au fost ţinte trusturile media. Una dintre ele, pe zona aceasta, a fost trustul dumneavoastră, a fost Antena, Realitatea, România Liberă.(...) Se stabileau directive, asta trebuie înţeles. Toate cele aflate în responsabilitate trebuie combătute, dar avem legi, de ce stabilesc printr-o hotărâre secretă prin CSAT şi protocol urmărirea penală se făcea în baza unor decizii secrete", a mai spus Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.