Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Funeriu s-a dezlănțuit după ce mii de tineri cântau cuvinte obscene la Untold: Băiatul ăla, Gheboasa, e Beethoven pe lângă alții

Daniel Funeriu / Facebook
daniel funeriu

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, s-a dezlănțuit după ce mii de tineri au fost filmați cântând cuvinte obscene la Untold.

„Băi nene câtă ipocrizie! Ați avut nevoie de Gheboasa ca să vă oripilați de abjectul din jur?

Înseamnă că nu ați ascultat niciodată hip-hop, rap sau alte chestii care zgârie creierii. Versuri de 1000 de ori mai abjecte urlate din boxe fac sute de milioane de dolari. Băiatul ăla, Gheboasa, e Beethoven pe lângă alții - e adevărat, de limbă engleză- care câştigă premii şi sute de milioane.

Ah, şi încă o chestie: mult hulitele manele sunt de 10000 de ori mai melodioase şi ascultabile decât porcăriile rap şi hip-hop.

Mă irită maxim când tot ce e românesc vă pute, dar ridicați în slăvi porcării şi tendințe doar pentru că vin de afară. Nimeni din lumea "bună" nu se revoltă la "instalațiile" fără noimă sau estetism (ultimele văzute: adidaşi rupți, sârme ruginite, schele cu plante aruncate acolo, fotografii cu oameni urâț1 în posturi indecente), că, nu-i aşa, e "artă urbană neînțeleasă de conservatori", dar ne astupăm urechile când unul zbiară chesii naşpa la marele festival.

Iubiți sau urâți ce vreți, dar nu mai fiți ipocriți. Că urlă în română sau engleză porcării e la fel de abject. Altfel spus tâmpiții lor nu sunt mai cool decât tâmpiții noştri.

PS: îi invit pe toți cei care vor să bage în şcoală "materii care plac copiilor" să consulte fetele şi băieții care țopăiau fericiți pe acele "versuri" asupra chestiilor pe care să le facă la ora de muzică. Să nu mai aibă, săracii, o şcoală despre muzica secolelor trecute, ci să fie în pas cu vremea, nu?", scrie Funeriu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.