Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Ghiță îl desființează pe Dacian Cioloș

Daniel Ghita

Campionul mondial, Daniel Ghiță a lansat un atac extrem de dur la adresa premierului Dacian Cioloş. Într-o postare detaliată pe pagina sa de facebook, Ghiță face praf politica economică a Guvernului technocrat. Iată comentariul integral lansat de Daniel Ghiță în mediul virtual la adresa premierului:

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu râde de Dacian Cioloş: 'E ca o virgină care face de toate'

”Ați auzit cum se plânge acest Premier lamentabil Cioloș Julien Dacian și Ministrul Muncii ca daca mărim salariile medicilor intra economia țării in colaps???!!! Nu credeam ca după dezastruosul guvern BOC condus de Băsescu sa avem parte de un guvern mai slab si mai trădător de neam si țara!!! Nu era el cel care anunța in Parlament ca a avut creștere economică nu de 1, nu de 2 ci de taman 6% in primul semestru? Pentru ce sa folosim aceasta creștere dacă nu pt bunăstarea poporului roman? Pt firmele multinaționale pe care le-a ajutat numai anul asta cu 138.000.000 euro fonduri de la buget si pt interesele celor de la Bruxelles? Ca doar ei coordonează acest pseudo-guvern...

Citește și: Conduce în SÂNII GOI, dar cu centura pusă: IMAGINI de senzație cu o femeie, la volan / VIDEO

Asta spune 3 lucruri:

1. A mințit Cioloș când a anunțat creșterea economică cum e foarte probabil deoarece toate datele economiei reale îl contrazic. Absortie de fonduri UE de 0,17% care se traduce in trădare a intereselor poporului roman din partea unui guvern compus din funcționari veniți de la Bruxelles (dar probabil ca Dna Merkel le-a dat ordin sa lase cât mai mulți bani la redistribuire pt poporul german si apropos pana si Boc a avut absorbție de 7% pe an ca sa nu mai vorbim de Ponta care a avut 60%). Același Cioloș este cel care , in calitatea sa de premier si mare specialist in agricultura (fost Ministru al Agriculturii) nu a dat subvențiile agricultorilor si fermierilor romani nici pana in acest moment in condițiile in care in toate țările UE agricultura este puternic subvenționată. Agricultorii noștri sunt in pragul falimentului la fel ca mai toate firmele cu capital românesc.

2. Acest domn Cioloș nu e interesat deloc de bunăstarea poporului roman pe care îl reprezintă deoarece trebuie sa dea cât mai mulți bani la multinaționale si la cota de imigranți impusă de Șefii lui de la Bruxelles. Am aflat acum ca Ministerul Sănătății are un surplus de 500.000.000 lei pe care vrea sa-l dea înapoi la Ministrul Finantelor. Probabil pt asta. De ce sa crească el salariile medicilor cu 25% , bani care s-ar întoarce in mod sigur in economia țării si ar constitui premisele unei viitoare creșteri economice?! De ce sa construiască un spital de Arși când are atâtea alte priorități ?! ...Mai bine scoate banii in afara pt interese străine.Nu e el premierul desemnat de PNL si USR care au in programul de guvernare prevăzute creșteri salariale cu 50% pt întreg aparatul bugetar? Asta-i dovada ca e doar o minciuna a acestui PNL PDLizat complet si USR încropit de Bruxel pe piciorul stâng cu așa ziși lideri-persoane cu trecut reprobabil si umflat cu fonduri grase de toate fundațiile lui G Soros, același Soros care a fost repudiat pana si in țara lui natală Ungaria pt câte jafuri a făcut.

3. Se încăpățânează sa nu pună in practica aceasta lege doar pt ca e votată de PSD si ALDE la care atât Soros cât si Bruxellul au deja o fobie deoarece PSD-ul e singurul partid cu larga susținere in rândul maselor si ca urmare singurul care daca vrea ,dar numai dacă vrea, ceea ce din păcate in ultima vreme nu prea a arătat, poate sa mai facă ceva in interes național. Le e frica sa nu-i crească cota de încredere la un nivel absolut incontrolabil in viitorul Parlament. Un Parlament fragmentat, format din partide fragile este un Parlament mai ușor de manipulat. Evident este ca PSD si ALDE au adoptat aceasta măsura din motive electorale, puteau s-o facă mai devreme pt ca au plecat toate cadrele medicale in afara țării însă mai bine acum decât niciodată.

De fapt cred ca sunt valabile toate cele de mai sus si in acest sens mai cred ca toți cei care mai iubesc țara si poporul roman si vor sa le fie mai bine măcar copiilor lor au datoria de a face tot posibilul ca acest guvern trădător Cioloș sa-si încheie mandatul. Din păcate singura soluție este un vot negativ impotriva PNL si USR la viitoarele alegeri.

Citește și: Cu ea a înșelat-o Cristiano Ronaldo pe Irina Shayk: Da, e ROMÂNCĂ / FOTO

PS: Acum Cioloș vrea sa-si pună ANAF-ul sa terorizeze cetățenii prin blocuri ca sa mai strângă niște mărunțiș din chirii in condițiile in care companiile străine repatriaza la greu profiturile si nu plătesc taxe si impozite si nimeni de la fisc nu le da nici măcar o amenda. Deși cota de piața a multinaționalelor a depășit 60% au plătit anul trecut impozite mult mai mici decât amaratele de firme românești. Cum sa reprezinte Cioloș poporul roman când el e plătit de la Bruxelles cu 8300 euro/luna in momentul de fata??? Pai statul roman nu-i da decât vreo 3000 euro/luna.

Pentru cine lucreaza Julien Ciolos cand primesti de la comunitatea Europeana 8300 de Euro si de la Stat 3000 de Euro?”

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.