Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Vrancea: Victorie în instanță după ce fostul șef al DIICOT a 'zburat' pe șosea

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
horodniceanu

Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Vrancea: Victorie în instanță după ce fostul șef al DIICOT a 'zburat' pe șosea

Daniel Horodniceanu, fostul șef al DIICOT, a câștigat procesul împotriva Poliției Vrancea, pe care l-a deschis după ce a fost prins conducând cu o viteză foarte mare.

Judecătorii i-au dat câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), chiar dacă a fost prins pe raza județului Vrancea în timp ce conducea cu peste 170 km.h. Incidentul a avut loc în urmă cu un an și jumătate.

La acel moment, piolițiștii i-au reținut permisul pentru 90 de zile

La acel moment, piolițiștii i-au reținut permisul pentru 90 de zile, iar fostul șef al DIICOT a avut chiar și un episod de conflict cu forțele de ordine.

Ulterior, Daniel Horodniceanu a contestat măsura luată de autorități, iar acum a câștigat procesul cu Poliția Vrancea.

„Tribunalul notează că, într-adevăr, buletinul de verificare metrologică atestă că aparatul cinemometru este corespunzător din punct de vedere tehnic și fără a reconsidera propria practică în această materie, subliniază că au fost analizate condițiile concrete în care s-a realizat înregistrarea”, se arată în motivarea deciziei.

Judecătorii motivează decizia susținând faptul că „nu apare ca evident că mașina țintă a fost pe toată durata înregistrării cea condusă de apelant” și că „în paralel cu mașina petentului a rulat și un alt vehicul care pare a fi cel targetat de cinemometru pe parcursul înregistrării”, scrie romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.