Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Isăilă, noul selecționer al naționalei de tineret a României

www.prosport.ro
Daniel Isăilă

Federația română de fotbal a decis să-l numească în funcția de selecționer al echipei naționale de tineret (Under 21) pe Daniel Isăilă, în locul lui Cristian Dulca, aflat la final de contract cu FRF.

În vârstă de 44 ani, Daniel Isăilă a ocupat în ultimii doi ani postul de secund la selecționata de seniori a României. după ce pregătit anterior echipele FC Brașov, Sportul Studențesc, ASA Târgu Mureș și Astra Giurgiu.

Citește și: Lovitură pentru Astra după calificarea în primăvara europeană: Se cere intrarea în insolvență

Noul selecționer U-21 urmează să fie prezentat reprezentanților mass-media marți, de la ora 11,00, la Casa Fotbalului, cu ocazia unei conferințe de presă la care vor participa președintele FRF, Răzvan Burleanu, și selecționerul naționalei de seniori a României, Christoph Daum.

Federația Română de Fotbal a ținut să-i mulțumească fostului selecționer Cristian Dulca pentru activitatea depusă pentru dezvoltarea fotbalului românesc și îi urează mult succes în cariera de antrenor, anunță Agerpres.

'Contractul cu FRF se încheia la sfârșitul acestui an și mi-am propus să continui în fotbal printr-o carieră de antrenorat de zi cu zi, cu provocări permanente, la nivel de club. Activitatea la naționala U21 mi-a fost foarte utilă în ce privește experiența căpătată, e timpul acum să petrec și mai mult timp pe gazon. Îi urez mult succes prietenului meu Daniel (Isăilă) și domnului Daum, pentru că văd cât de mult se implică în formarea fotbaliștilor în drumul lor spre naționala de seniori. Le stau la dispoziție oricând cu date și observații despre jucătorii pe care i-am pregătit', a declarat Cristian Dulca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.