Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Oprița a demisionat de la Juventus București: "M-au lăsat frații și prietenii! Am o șurubelniță să mă lupt cu tancurile"

Daniel Oprița și-a dat demisia de la cârma lui Juventus București după înfrângerea cu FCSB, scor 1-2.

"Forță nu mai am, dar nu din cauza jucătorilor. Am lucrat aici doi ani și am pus suflet. E pentru prima dată în istorie când clubul ăsta a ajuns în Liga 1. În ăștia doi ani am pierdut 10 ani din viață. Vreau să renunț la echipă. A fost ultimul meu meci.

Nu mai are rost să continuu. În acest mod îmi risc sănătatea și familia. Știți melodia aia cu m-au lăsat frații și prietenii. Mai multe nu pot face aici. Am o șurubelniță să mă lupt cu tancurile. Am anunțat la pauză că vreau să plec. Chiar dacă am fi câștigat eu tot plecam. O iau de la capăt și din Liga a 3-a. Aș fi vrut mai multă susținere", a declarat Oprița la Look tv, scrie gsp.ro.

Înlocuitorul lui Oprița se va alege între Mihai Teja și Dan Alexa.

...despre meciul de azi: "Am trăit meciul cu emoții. La cum s-a desfășurat partida puteam scoate un punct la ultima fază. În 10 oameni am dominat Steaua. Sunt mândru de jucători pentru cum au jucat și în 10 oameni. Am plecat de pe bancă înainte să execute penalty-ul pentru că aveam emoții. Asta e! Așa a gândit el atunci! Putea rata oricine. Au ratat și alți jucători. Poate că la situația pe care o avem noi trebuia să execute altfel. Până la urmă așa a vrut Dumnezeu să-i iasă lui Dică".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.