Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Opriţa şi Iulian Miu au condus, la o zi după ce au fost numiți, primul antrenament la Steaua București

CSA Steaua, Facebook
CSA Steaua

Daniel Oprița și Iulian Miu au condus, vineri, primul antrenament al echipei CSA Steaua București. Cei doi au fost numiți, cu o zi înainte, antrenor principal, respectiv antrenor secund, anunță MEDIAFAX.

Rolul de antrenor secund îi va reveni și lui Fane Nofitovici, iar Sorin Bobariu se va ocupa de pregătirea portarilor. De asemenea, staff-ului i se va alătura și Florentin Dumitru, scopul noii conduceri tehnice fiind de a promova în Liga 3. Contractele sunt semnate pe un sezon, cu opţiune de prelungire în funcţie de îndeplinirea obiectivului.

Vezi și: Nebunie în Justiție! ÎCCJ, răspuns-BOMBĂ privitor la decizia CCR pe completurile de 3 judecători: 'A validat'

"Daniel Opriţa şi Iulian Miu au condus vineri dimineaţa primul antrenament la noua lor formaţie: Steaua Bucureşti. Întins pe durata a 70 de minute, antrenamentul a fost prilejul perfect pentru ca noua conducere tehnică să cunoască jucătorii care au rămas şi în acest sezon la formaţia din Liga a IV-a. Compus din ture de alergare, exerciţii de stretching, minuţe 5 la 2 şi un mini-joc şcoală, antrenamentul de pe terenul 6 s-a desfăşurat în permanenţă cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă nu au uitat de amărăciunea ratării promovării din primăvară, fotbaliştii Stelei sunt gata să-şi încânte fanii în noul sezon", scrie site-ul oficial al CSA Steaua.

"Antrenori tineri, dornici de muncă. Au venit să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul pe care l-am avut în ultimii doi și îl avem și anul acesta. Eu sunt convins că anul acesta vom reuși. Cu greu am trecut peste ratarea promovării, dar se va uita cu o promovare anul acesta", a declarat Florin Răsdan, fotbalistul Stelei.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul prezidențiabililor: surprize în topul încrederii

Steaua a ratat de două ori consecutiv promovarea, după ce a fost învinsă în play-off de Academia Rapid, respectiv Carmen Bucureşti. Opriţa îl înlocuieşte la Steaua pe Marius Lăcătus, cel care a demisionat după ratarea obiectivului din sezonul trecut, şi care a anunţat că vor exista schimbări majore în lot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.