Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Tudorache: Marian Oprișan s-ar putea regăsi pe listele PSD la parlamentare. Pe liste nu vom avea condamnați în primă instanță

Inquam Photos / George Calin
plen vot parlament motiune camera deputatilor

Daniel Tudorache a declarat la Digi24 că el și Marian Oprișan, ambii perdanți la locale, s-ar putea regăsi pe listele PSD pentru alegerile parlamentare.

“Dacă (candidații la alegerile locale – n.red.) au luat un rezultat bun, chiar dacă nu au ajuns primari, e normal. Dacă au luat un rezultat foarte prost, cu siguranță nu se vor regăsi (pe listele de la alegerile generale – n.red.)”, a zis Tudorache. El dorește să intre pe lista PSD la Camera Deputaților, în București.

Întrebat dacă scorul obținut de Marian Oprișan pentru șefia Consiliului Județean Vrancea, deși a pierdut, îl recomandă pentru a se regăsi pe liste, Daniel Tudorache spune: “Eu așa cred, pentru că organizația de Vrancea va avea un cuvânt de spus. Părerea mea e că Oprișan se va regăsi”.

Acesta spune că criteriul de integritate după care este selectat un membru PSD pentru a candida la parlamentare este să nu aibă niciun fel de condamnare în justiție.

„Așa, plângeri penale au toți politicienii. Cred că fiecare politician are 10 plângeri penale, că la noi e sport național. Asta nu înseamnă că sunt și vinovați. O instanță hotărăște. Trimiterea în judecată nu înseamnă că ești vinovat. Când te-a condamnat în primă instanță, poți să spui că ești pe jumătate vinovat. Cu siguranță nu vom avea pe liste niciun condamnat în primă instanță”, a explicat social-democratul.

De asemenea, el nu vede posibilă cooptarea traseiștilor pentru parlamentare. “De abia avem suficiente locuri pentru ai noștri”, a indicat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.