Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Daniel Zamfir, după audierea lui Nicușor Dan: 'Minte cu o dezinvoltură incredibilă, e rupt complet de realitate'

antena3.ro
daniel zamfir

Președintele comisiei parlamentare de anchetă privind prețurile la energie, senatorul Daniel Zamfir (PSD), a transmis miercuri, după audierea primarului general al Capitalei, că Nicușor Dan este „prost pregătit și nepăsător”.

„NICUSOR DAN, DEZASTRUL ABSOLUT. N-am audiat in viata mea de parlamentar vreun personaj politic mai prost pregatit si nepasator. Un impostor, care, din nefericire pentru bucuresteni, e in capul urbei.

Minte cu o dezinvoltura incredibila, e rupt complet de realitate, si cel mai grav, nu e in stare sa faca practic nimic. Pentru ca cetareanul se lamenteaza pe facebook ca e atacat politic, am pus mai jos cateva mostre de competenta si straduinta ale primarului general. #NIMICusorDan”, a scris Zamfir pe Facebook.

El a postat filmări de la audieri.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a părăsit miercuri sala în care era audiat de membrii Comisiei parlamentare de anchetă privind preţul energiei, afirmând că şedinţa la care a participat a fost un "circ", pe care l-a generat preşedintele comisiei, pe care l-a acuzat de "politicianism".

"Din păcate, şedinţa asta a fost un circ pe care l-a generat preşedintele comisiei. Din respect pentru ceilalţi membri ai comisiei, pentru bucureşteni şi pentru această problemă foarte serioasă (factura la căldură - n.r.), am stat şi am discutat la obiect pe toate subiectele tehnice pe care am fost invitat. Sunt gata să dau orice fel de răspuns şi sunt gata să colaborez cu instituţiile statului pe orice înseamnă rezolvarea problemei termiei bucureştenilor. Nu am mai putut să stau în condiţiile în care preşedintele face declaraţii politice", a explicat Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.